Logo SD-Technics Landingspagina

RENOVATIE DAKWERKEN - ISOLATIE - ASBEST 

Ja, ik wens graag mijn gratis advies en offerte.

isolatie sd-technics 1
isolatie sd-technics 2
isolatie sd-technics 3
 
 
 
 
 

ISOLATIE EN ONDERDAK RENOVATIE


Warmte stijgt altijd naar boven. Vandaar is het belangrijk dat het dak perfect geïsoleerd is zodoende geen warmte te verliezen, want… verwarmen kost centen echter warmteverlies nog veel meer! Ook daken zonder onderdak kunnen we aannemen. In geval van vernieuwing zorgen we voor een nieuw onderdak, in geval van isoleren gaan we analyseren of het dak op zich nog in orde is en gaan we zonder onderdak isoleren en zorgen voor de afwezigheid van condensatie.


SD-Technics isoleert uw daken, naargelang de mogelijkheden, met verschillende materialen en kan zelfs isolatie plaatsen onder daken zonder onderdak! Isoleren is een vakmanschap en SD-Technics doet dit telkens met oog op het perfecte rendement teneinde geen verlies te maken.


Klik op onderstaande rode knop en kijk of u recht heb op subsidie of premies voor uw dak zolder of andere isolatie. Wij staan klaar voor uw renovatie!

ASBEST VERWIJDEREN VOLGENS WETTELIJKE REGELS


Heb je last van asbest in je huis en ben je benieuwd naar de kosten voor het verwijderen hiervan? Neem dan zeker contact op met SD-Technics die een erkent asbestverwijderend bedrijf is. Asbest is gevaarlijk voor je gezondheid wanneer je het inademt, bijvoorbeeld als je er in boort of zaagt. Of wanneer er een stuk van een asbest plaat afbreekt. De losse asbestvezels die dan vrijkomen, zijn gevaarlijk. Trouwens wordt het tegen 2022 verplicht een asbestinventaris te kunnen voorleggen bij verkoop. tegen 2032 moeten alle woningen van voor 2001 een inventaris hebben.


SD-Technics specialiseerde zich erin om asbest te verwijderen volgens een héél speciale procedure die volledig voldoet aan de wettelijke normen. Bezoek via deze link onze site met alle uitleg over asbest.

Klik op het logo hieronder voor asbestinfo!

asbestverwijdering 1
asbestverwijdering 2
 • ASBEST VERWIJDEREN
 • ASBEST IS ONGEZOND
 • ASBEST EN WETGEVING
 • ASBESTINVENTARIS 2022
 • WORDT VERPLICHT
 • ...
asbestverwijdering 3

SCHRIJN EN GYPROC-WERKEN RENOVATIE


Van het één kwam het ander! Zo kreeg SD-Technics vaak de vraag van klanten of er ook werd ingestaan voor het ombouwen van zolderruimtes tot kamers, hobbyruimte, bureel… Gezien SD-Technics de klanten niet in de kou wil laten staan werd dit ook meegenomen in de aanbieding!


SD-Technics plaatst scheidingswanden, voorzetwanden, valse plafonds… bouwt volledige zolderruimtes om naar diverse kamers, staat in voor uitbekleding van ramen en deuren, plaatst lijsten en dit steeds met een deskundig advies en garantie voor kwaliteit en perfectie.

gyproc en renovatie 1
gyproc en renovatie 2
 • PLAFOND
 • SCHEIDINGSWANDEN
 • TUSSENWANDEN
 • UITBEKLEDING
 • ZOLDER OMBOUW
 • ...
gyproc en renovatie 3

ONS VERHAAL

01.


Vrijblijvend

bezoek en advies


Onze adviseur komt langs

voor een vrijblijvende

analyse en professioneel advies...


02.


Prijszetting

en organisatie


U ontvangt van ons een

offerte met daarin duidelijke prijs en streefdatum voor opstart...


03.


Inplannen

en opstarten werk


We plannen in smanespraak

met u een, goed opgevolgde

datum voor aanvang ven de

werken in...


04.


Einde werken

met finale controle


Na de werken komt de werfleider opnieuw langs

om een eindcontrole uit te voeren...


BESTRIJDING VAN HOUTWORMEN, ZWAM EN SCHIMMEL


SD-Technics specialiseerde zich onlangs eveneens in het bestrijden van zwammen en insecten in of op houten gebintes. Ziet u zaagsel, gaatjes of boormeel in en op het hout van uw dak? Dan is het hoog tijd contact op te nemen met SD-Technics. Een specialist komt héél snel ter plaatse om de juiste diagnose vast te stellen en een bestrijdingsplan op te maken..


Merkte je vieze zwammen of schimmels op in uw woning? Dan moet u héél snel contact op nemen met SD-Technics. De aanweziheid van zwammen en/of schimmels zijn meestal het gevolg van dieponderliggende oorzaken. Een specialist komt ter plaatse om de aantasting in kaart te brengen. Uiteraard evalueren we meteen de eventueel aangerichte schade en maken we een antischimmel of antizwammen plan op.


SD-Technics stopt meteen verdere aantasting en zorgt voor de renovatie!


houtwormbestrijding sd-technics 1
houtwormbestrijding sd-technics 2
 • HOUTWORMBESTRIJDING
 • BESTRIJDING VAN ZWAMMEN.
 • SCHIMMELBESTRIJDING
 • WERK MET BESTRIJDINGSPLAN
 • GEKEURDE PRODUCTEN.
 • ...
houtwormbestrijding sd-technics 3

Renovatie dakwerken, isolatie, asbestverwijdering, houtworm, zwam en schimmelbestrijding.

RENOVATIE DAKWERKEN

CONTACTEER ONS VOOR 

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE EN ADVIES